Webshop információk

Hogyan rendelhetek online?

A kiválasztott terméket helyezze a kosarába. Ezután folytathatja a vásárlást, vagy megtekintheti kosarát.

A kosár oldalon láthatja a megvásárolni kívánt termékeket, illetve lehetősége nyílik a megvásárolni kívánt mennyiség módosítására, valamint adott termék kosárból való törlésére is.

A megvásárolni kívánt termékek kosárba helyezése, illetve ellenőrzése után, kérjük, töltse ki a, szállítással, illetve fizetéssel kapcsolatos adatokat.

Ezt követően figyelmesen olvassa el az általános feltételeket, majd helyezzen pipát az „Elolvastam és elfogadom az Általános felhasználási feltételeket” melletti jelölőnégyzetbe (e nélkül a rendelést nem tudja elküldeni).

A rendelést a „Megrendelem” gomb segítségével tudja elküldeni. Nem sokkal ezt követően kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, amely tájékoztatja a sikeres megrendelésről. Bankkártyás fizetési mód választása esetén átirányítjuk a PayU fizetőoldalára.

Szállítási információk

Személyes átvétel

A megrendelt termék személyesen átvehető a VIII. kerület Bláthy Ottó utca 26 szám alatti üzlethelyiségben, előzetes értesítést követően. Választható fizetési módok: bankkártyával a honlapunkon vagy készpénzzel átvételkor.

Futárszolgálat

A megrendelt terméket a trans-o-flex futárszolgálat szállítja házhoz napközben 8.00 és 18.00 óra között. A termék bankkártyával a honlapon keresztül, vagy utánvét esetén a futárnak készpénzzel fizethető.

Pick-Pack pont

A szállítási címnél kiválasztott Pick-pack ponton vehető át a termék e-mail értesítést követően. Választható fizetési módok: bankkártyával honlapunkon keresztül, vagy személyesen átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával a választott Pick-pack pont partnernél.

A Pick Pack Pont pontjai között találják az Inmedio és a Relay üzleteket –előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport –, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban –, valamint a Co-op Star hálózat boltjai. Utóbbi partnerünk révén a Pick Pack Pont minőségi szolgáltatásait immár mind a nagyvárosokban, mind a kisebb településeken élő vásárlók is igénybe vehetik. Átvevőpontjaink rendszerét a partner MOL,OMV, Avanti és Avia töltőállomások teszik teljessé, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást. Ráadásul számos helyen nemcsak készpénzzel, hanem kényelmesen, bankkártyájukkal is fizethetnek.

Bankkártyás fizetési tájékoztató

A bankkártyás fizetési tranzakció lépései:

  1. A bankkártyás fizetési mód kiválasztása esetén a rendelés feladását követően átkerül a Barion biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára, ahol a kártyaadatai megadásával elindítja a tranzakciót. A Barion fizetőoldal adattartalma titkosított és védett.
  2. A tranzakció során a kártyaszámot, a kártya lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláírás csíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot szükséges megadni.
  3. A tranzakció elindítását követően a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége, fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által.
  4. Amennyiben a kártyaadatok az ellenőrzést követően megfelelőnek bizonyulnak, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be. A tranzakció részleteiről Ön is kapni fog egy e-mailt majd visszairányításra kerül weboldalunkra.