A MediBoxról

A MediBox formatervezési mintaoltalommal védett magyar találmány, melynek teljes gyártási folyamata Magyarországon történik.

SzétszedveKialakításánál arra törekedtünk, hogy ötvözzük a heti és a napi gyógyszeradagolók előnyeit. A MediBox egyedi kialakításának köszönhetően a heti doboz hét darab napi dobozkából áll, melyek önállóan is használhatóak. Használhatja heti gyógyszeradagoló toronyként is, de a doboz szétcsúsztatásával az adott napi gyógyszereit, vitaminjait könnyedén magával viheti zsebében, táskájában.Fiók

A rendszeres gyógyszerszedés azzal jár, hogy naponta több alkalommal különböző gyógyszereket kell bevennünk. Az egy-egy alkalommal szedendő gyógyszerek elkülönítését a négy számozott rekeszre osztott napi fiókkal oldottuk meg. (És ugye Önnel is előfordult már, hogy nem emlékezett biztosan, bevette-e már az aktuális gyógyszerét? Ezt a MediBoxszal egy szempillantás alatt ellenőrizheti.)

Három színben kapható

A doboz eredeti kialakításánál fontos volt, hogy a lakásokba bekerülő termék kinézete “ne a kórházakat idézze meg”. A MediBox több színben kapható, ami azon túl, hogy használója kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt, arra is alkalmas, hogy – ha egy háztartáson belül több MediBoxot is használnak – akkor azokat könnyebben megkülönböztethetővé tegye.

Mindannyian tudjuk, hogy a számunkra az egészséget jelentő gyógyszer a kisgyermekek részére méreg. A MediBox gyermekzárja nem helyettesíti a körültekintő odafigyelést, de megnehezíti a benne tárolt gyógyszerekhez való hozzáférést.

A MediBox-ot az elmúlt években többen megpróbálták lemásolni, apróbb módosításokkal forgalomba hozni. Azonban senkinek nem sikerült az eredetit megközelítő minőségben és funkcionalitással bíró gyógyszerdobozt előállítani.

Vásárolja meg az eredeti MediBox-ot honlapunkon, vagy keresse a patitákban, orvosi segédeszköz boltokban.

 

Dr. Gerő Gábor
orvos, a MediBox feltalálója